Pliki cookies
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej o polityce prywatności ...

Automatyczny refraktometr z polarymetrem, przeznaczony do błyskawicznego pomiaru kąta skręcalności optycznej, %Brix i wyliczania % zawartości cukru inwertowanego w sacharozie. Doskonale sprawdza się w przemyśle cukrowniczym oraz spożywczym, przy produkcji napojów.
| Skala | %Brix, cukier inwertowany w sacharozie, kąt skręcalności |
|---|---|
| Zastosowanie | napoje, cukrownictwo |
| Zakres | 0.0 ÷ 85.0 %Brix; -5.00 ÷ +5.00° angle of rotation (optical path 20mm) |
| Dokładność | ± 0.2% Brix, ± 0.1° |
| Rozdzielczość | 0.1%Brix, 0.01° |
| Kontrola temperatury | ATC |
| Pryzmat | szkło optyczne |
| Gniazdo | metalowe |
| Klasa szczelności | IP67 |
| Producent | ATAGO |
| Kraj pochodzenia | Japonia |
| Opiekun | Kamil Karwat +48 12 261 95 08, Małgorzata Dzik +48 12 261 95 04 |