Bezinwazyjny miernik dojrzałości %Brix do jabłek PAL-HIKARi-5

Brand

ATAGOAtago
Zazwyczaj 2-3 tyg
SKU
272-47-5455
4 305,00 zł 3 500,00 zł
Najczęściej wybierany
  • bezinwazyjny pomiar %Brix
  • zastosowanie: jabłka - pomiar dojrzałości
  • zakres pomiarowy: 10.0 ÷ 18.0% Brix; 5 ÷ 35°C
  • dokładność: ±1.0% Brix ; ± 1°C

Bezinwazyjny pomiar dojrzałości jabłek poprzez pomiar %Brix. Skuteczny i szybki pomiar można wykonywać bez ich naruszania. Nie jest już potrzebne krojenie lub wyciskanie soku. PAL-HIKARi wykorzystuje bliską podczerwień do wgłębnego lecz bezinwazyjnego pomiaru zawartości substancji stałych. Posiada funkcję OFFSET (automatyczne przeliczanie wyniku zgodnie z równaniem y=x+a). Nie wymaga kalibracji, zawsze gotowy do pracy.

 

  • bezinwazyjny pomiar %Brix
  • zastosowanie: jabłka
  • zakres pomiarowy: 10.0 do 18.0% Brix; 
  • funkcja dopasowania charakterystyki (OFFSET)
  • rozdzielczość: 0.1%Brix; 0.1°C
  • dokładność: ±1.0% Brix; ± 1°C
  • zakres temperatur mierzonego produktu: 5 do 35°C (temp. musi być ustabilizowana)
  • wbudowany czujnik temperatury (podczerwień)
  • klasa szczelności: IP64
  • gabaryty i masa: 61(W)×44(D)×115(H)mm, 120g
Więcej informacji
Skala %Brix
Zastosowanie owoce świeże
Zakres 10.0 ÷ 18.0% Brix
Dokładność ±1.0% Brix; ± 1°C
Rozdzielczość 0.1% Brix; 0.1°C
Kontrola temperatury ATC
Klasa szczelności IP64
Wymiana danych NFC
Producent ATAGO
Kraj pochodzenia Japonia
Opiekun Kamil Karwat +48 12 261 95 08, Małgorzata Dzik +48 12 261 95 04
Bezinwazyjny miernik dojrzałości %Brix do jabłek PAL-HIKARi-5