Refraktometr+Polarymetr RePo-2 Fruktoza w HFCS

Brand

ATAGOAtago
Zazwyczaj 2-3 tyg
SKU
272-47-5012
8 056,50 zł 6 550,00 zł
Dla przemysłu spożywczego
IP67
  • skale: %Brix, kąt skręcenia, % fruktozy w HFCS, temperatura
  • zakres dla kąta skręcalności: -5° do +5° (natywnie, na drodze optycznej 20mm)
  • zakres dla fruktozy: 0.0 do 99.9%
  • zakres %Brix: 0 do +85%Brix
  • klasa szczelności: IP67 (można myć pod bieżącą wodą)

Hybrydowe połączenie refraktometru z polarymetrem. Refrakto-polarymetr łączy w sobie funkcje obu tych urządzeń, wykonując pomiar symultaniczny kąta skręcalności oraz zawartości fruktozy w HFSC. Doskonale sprawdza się w przemyśle cukrowniczym oraz spożywczym, przy produkcji napojów.

  • skale: %Brix, kąt skręcenia, % fruktozy w HFCS, temperatura
  • zakres dla kąta skręcalności: -5° do +5° (na drodze optycznej 20mm)
  • zakres dla indeksu refrakcji: 0 do +85%Brix
  • zakres dla fruktozy: 0.0 do 99.9%
  • zakres dla temperatury: 15 do 40℃
  • zakres wyświetlania:
    - kąt skręcalności: -5.99 to +5.99°
    - refrakcja: -2.0 to 86.6%Brix
    - fruktoza: -2.0 do 102%
    - temperatura: 14 do 41℃

  • rozdzielczość:
    - kąt skręcalności: 0.01°
    - ISS: 0.1°Z
    - refrakcja: 0.1%Brix
    - fruktoza: 0.1%
    - temperatura: 0.1°C

  • dokładność:
    - kąt skręcalności: ± 0.1°
    - refrakcja: ± 0.2%Brix
    - temperatura: ± 1.0°C
  • źródło światła: LED 589nm
  • kompensacja temperatury: 15 do 40°C
  • długość drogi optycznej: 20mm
  • wyświetlacz LCD
  • klasa szczelności: IP67 (można myć pod bieżącą wodą)
  • wymiary 101 x 160 x 38 mm
  • masa: 325 g
Więcej informacji
Skala % fruktozy w HFCS, kąt skręcalności
Zastosowanie napoje, cukrownictwo
Zakres 0.0 - 85.0 %Brix; Kąt skręcalności :-5.00 -5.00° (na drodze optycznej 20mm)
Dokładność ± 0.2% Brix, ± 0.1°
Rozdzielczość 0.1%Brix, 0.01°
Kontrola temperatury ATC
Pryzmat szkło optyczne
Gniazdo metalowe
Klasa szczelności IP67
Producent ATAGO
Kraj pochodzenia Japonia
Opiekun Kamil Karwat +48 12 261 95 08, Małgorzata Dzik +48 12 261 95 04
Refraktometr+Polarymetr RePo-2 Fruktoza w HFCS