Pliki cookies
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej o polityce prywatności ...

Bezinwazyjny pomiar stopnia dojrzałości owoców. Skuteczny i szybki pomiar można wykonywać bez naruszania owocu. Nie jest już potrzebne krojenie lub wyciskanie soku. PAL-HIKARi wykorzystuje bliską podczerwień do wgłębnego lecz bezinwazyjnego pomiaru zawartości substancji stałych. Zawsze gotowy do pracy.
Przeczytaj więcej o PAL-HIKARi na naszym Blogu Laboratoryjnym.
| Skala | inna skala |
|---|---|
| Zastosowanie | owoce świeże |
| Zakres | 0 do 100% dojrzałości |
| Dokładność | ±5% dojrzałości |
| Rozdzielczość | 0.1%; 1°C |
| Kontrola temperatury | ATC |
| Klasa szczelności | IP64 |
| Wymiana danych | NFC |
| Producent | ATAGO |
| Kraj pochodzenia | Japonia |
| Opiekun | Kamil Karwat +48 12 261 95 08, Małgorzata Dzik +48 12 261 95 04 |