Pliki cookies
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej o polityce prywatności ...
 
Nowoczesny miernik do bezinwazyjnego określania stopnia dojrzałości kukurydzy poprzez pomiar zawartości substancji stałych %Brix. Technika pomiaru wykorzystuje bliską podczerwień, jest więc bezpieczna i nie narusza powierzchni kukurydzy. PAL-HIKARi wykorzystuje bliską podczerwień do wgłębnego lecz bezinwazyjnego pomiaru zawartości substancji stałych. Zawsze gotowy do pracy.
| Skala | %Brix | 
|---|---|
| Zastosowanie | owoce świeże | 
| Zakres | 9.0 ÷ 20.0%Brix | 
| Dokładność | ± 2.0 %Brix; ± 1°C | 
| Rozdzielczość | 0.1%Brix; 0.1°C | 
| Kontrola temperatury | ATC | 
| Klasa szczelności | IP64 | 
| Wymiana danych | NFC | 
| Producent | ATAGO | 
| Kraj pochodzenia | Japonia | 
| Opiekun | Kamil Karwat +48 12 261 95 08, Małgorzata Dzik +48 12 261 95 04 |