Pliki cookies
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej o polityce prywatności ...
Nowoczesny miernik do bezinwazyjnego określania stopnia dojrzałości kukurydzy poprzez pomiar zawartości substancji stałych %Brix. Technika pomiaru wykorzystuje bliską podczerwień, jest więc bezpieczna i nie narusza powierzchni kukurydzy. PAL-HIKARi wykorzystuje bliską podczerwień do wgłębnego lecz bezinwazyjnego pomiaru zawartości substancji stałych. Zawsze gotowy do pracy.
Skala | %Brix |
---|---|
Zastosowanie | owoce świeże |
Zakres | 9.0 ÷ 20.0%Brix |
Dokładność | ± 2.0 %Brix; ± 1°C |
Rozdzielczość | 0.1%Brix; 0.1°C |
Kontrola temperatury | ATC |
Klasa szczelności | IP64 |
Wymiana danych | NFC |
Producent | ATAGO |
Kraj pochodzenia | Japonia |
Opiekun | Kamil Karwat +48 12 261 95 08, Małgorzata Dzik +48 12 261 95 04 |