Bezinwazyjny miernik dojrzałości %Brix do kukurydzy PAL-HIKARi 51

Brand

ATAGOAtago
Zazwyczaj 2-3 tyg
SKU
272-47-8551
4 305,00 zł 3 500,00 zł
  • bezinwazyjny pomiar %Brix
  • zastosowanie: kukurydza - pomiar dojrzałości
  • zakres pomiarowy: 12.0 do 20.0%Brix; 20 do 35°C
  • dokładność: ± 2.0%Brix; ± 1°C

Nowoczesny miernik do bezinwazyjnego określania stopnia dojrzałości kukurydzy poprzez pomiar zawartości substancji stałych %Brix. Technika pomiaru wykorzystuje bliską podczerwień, jest więc bezpieczna i nie narusza powierzchni kukurydzy. PAL-HIKARi wykorzystuje bliską podczerwień do wgłębnego lecz bezinwazyjnego pomiaru zawartości substancji stałych. Zawsze gotowy do pracy.

  • bezinwazyjny pomiar %Brix
  • zastosowanie: kukurdza
  • zakres: 9.0 do 20.0%Brix
  • funkcja dopasowania charakterystyki (OFFSET)
  • rozdzielczość: 0.1%Brix; 0.1°C
  • dokładność: ± 2.0 %Brix; ± 1°C
  • zakres temperatur mierzonego produktu: 20-35°C (temp. musi być ustabilizowana)
  • wbudowany czujnik temperatury (podczerwień)
  • klasa szczelności: IP64
  • gabaryty i masa: 61(W)×44(D)×115(H)mm, 120g
Więcej informacji
Skala %Brix
Zastosowanie owoce świeże
Zakres 9.0 ÷ 20.0%Brix
Dokładność ± 2.0 %Brix; ± 1°C
Rozdzielczość 0.1%Brix; 0.1°C
Kontrola temperatury ATC
Klasa szczelności IP64
Wymiana danych NFC
Producent ATAGO
Kraj pochodzenia Japonia
Opiekun Kamil Karwat +48 12 261 95 08, Małgorzata Dzik +48 12 261 95 04
Bezinwazyjny miernik dojrzałości %Brix do kukurydzy PAL-HIKARi 51