Pliki cookies
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej o polityce prywatności ...

Refraktometr PAL-98S pozwala na błyskawiczne określenie steżenia przypraw jak olej sojowy, musztardy, ketchupy, również w stanie gorącym. Jednocześnie wykonywany jest pomiar temperatury próbki. Refraktometr jest łatwy w użyciu i niewielki (wielkości telefonu komórkowego), zawiera wbudowaną funkcję automatycznej kompensacji temperatury. Hermetyczna obudowa umożliwia bezproblemowe mycie pod bieżącą wodą.
| Skala | inna skala |
|---|---|
| Zastosowanie | ketchup |
| Zakres | 0.0 do 70.0% (g/100g) zawartości w wodzie |
| Dokładność | ±0.2% (g/100g) zawartości w wodzie, ±1.0°C |
| Rozdzielczość | 0.1%, 0.1 °C |
| Kontrola temperatury | ATC |
| Pryzmat | szkło optyczne |
| Gniazdo | ze stali nierdzewnej |
| Klasa szczelności | IP65 |
| Wymiana danych | NFC |
| Producent | ATAGO |
| Kraj pochodzenia | Japonia |
| Opiekun | Kamil Karwat +48 12 261 95 08, Małgorzata Dzik +48 12 261 95 04 |