Bezinwazyjny miernik dojrzałości owoców PAL-HIKARi-Ripeness

Brand

ATAGOAtago
Zazwyczaj 2-3 tyg
SKU
272-47-8460
4 305,00 zł 3 500,00 zł
Dojrzałość 12 owoców
  • bezinwazyjny pomiar dojrzałości owoców
  • zastosowanie:
    • złote kiwi
    • winogrona Shine Muscat (białe)
    • winogrona Delaware (czerwone)
    • brzoskwinie
    • mandarynki
    • kaki (persymony)
    • limonki
    • pomidory
    • zielone jabłka
    • jabłka
    • śliwki
    • cebule
  • zakres dojrzałości owoców: 0 - 100%; 5 do 35°C
  • dokładność: ± 5%; ± 1°C

Bezinwazyjny pomiar stopnia dojrzałości owoców. Skuteczny i szybki pomiar można wykonywać bez naruszania owocu. Nie jest już potrzebne krojenie lub wyciskanie soku. PAL-HIKARi wykorzystuje bliską podczerwień do wgłębnego lecz bezinwazyjnego pomiaru zawartości substancji stałych. Zawsze gotowy do pracy.

  • bezinwazyjny pomiar dojrzałości owoców
  • zastosowanie: 
    • złote kiwi
    • winogrona Shine Muscat (białe)
    • winogrona Delaware (czerwone)
    • brzoskwinie
    • mandarynki
    • kaki (persymony)
    • limonki
    • pomidory
    • zielone jabłka
    • jabłka
    • śliwki
    • cebule
  • skala dojrzałości owoców: 0 - 100%
  • funkcja dopasowania charakterystyki (OFFSET)
  • rozdzielczość: 1%; 0.1°C
  • dokładność: ± 5%; ± 1°C
  • zakres temperatur mierzonego produktu: 5-35°C (temp. musi być ustabilizowana)
  • wbudowany czujnik temperatury (podczerwień)
  • klasa szczelności: IP64
  • gabaryty i masa: 61(W)×64(D)×115(H)mm, 120g


Przeczytaj więcej o PAL-HIKARi na naszym Blogu Laboratoryjnym.

 

Więcej informacji
Skala inna skala
Zastosowanie owoce świeże
Zakres 0 do 100% dojrzałości
Dokładność ±5% dojrzałości
Rozdzielczość 0.1%; 1°C
Kontrola temperatury ATC
Klasa szczelności IP64
Wymiana danych NFC
Producent ATAGO
Kraj pochodzenia Japonia
Opiekun Kamil Karwat +48 12 261 95 08, Małgorzata Dzik +48 12 261 95 04
Bezinwazyjny miernik dojrzałości owoców PAL-HIKARi-Ripeness