Pliki cookies
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej o polityce prywatności ...
Bezinwazyjny pomiar stopnia dojrzałości owoców. Skuteczny i szybki pomiar można wykonywać bez naruszania owocu. Nie jest już potrzebne krojenie lub wyciskanie soku. PAL-HIKARi wykorzystuje bliską podczerwień do wgłębnego lecz bezinwazyjnego pomiaru zawartości substancji stałych. Zawsze gotowy do pracy.
Przeczytaj więcej o PAL-HIKARi na naszym Blogu Laboratoryjnym.
Skala | inna skala |
---|---|
Zastosowanie | owoce świeże |
Zakres | 0 do 100% dojrzałości |
Dokładność | ±5% dojrzałości |
Rozdzielczość | 0.1%; 1°C |
Kontrola temperatury | ATC |
Klasa szczelności | IP64 |
Wymiana danych | NFC |
Producent | ATAGO |
Kraj pochodzenia | Japonia |
Opiekun | Kamil Karwat +48 12 261 95 08, Małgorzata Dzik +48 12 261 95 04 |