Pliki cookies
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej o polityce prywatności ...
Nowoczesny miernik do bezinwazyjnego określania stopnia dojrzałości pomiadorów koktajlowych poprzez ocenę zawartości substancji stałych %Brix. Technika pomiaru wykorzystuje bliską podczerwień, jest więc bezpieczna i nie narusza powierzchni owocu. Nie jest już potrzebne krojenie lub wyciskanie soku. Posiada funkcję OFFSET (automatyczne przeliczanie wyniku zgodnie z równaniem y=x+a). Nie wymaga kalibracji, zawsze gotowy do pracy.
Skala | %Brix |
---|---|
Zastosowanie | owoce świeże |
Zakres | 3.0 ÷ 15.0%Brix |
Dokładność | ± 1.5% Brix; ± 1°C |
Rozdzielczość | 0.1% Brix; 0.1°C |
Kontrola temperatury | ATC |
Klasa szczelności | IP64 |
Wymiana danych | NFC |
Producent | ATAGO |
Kraj pochodzenia | Japonia |
Opiekun | Kamil Karwat +48 12 261 95 08, Małgorzata Dzik +48 12 261 95 04 |