Bezinwazyjny miernik dojrzałości %Brix do owoców kaki PAL-HIKARi-19

Brand

ATAGOAtago
Zazwyczaj 2-3 tyg
SKU
272-47-5469
4 305,00 zł 3 500,00 zł
  • bezinwazyjny pomiar %Brix
  • zastosowanie: owoce kaki - pomiar dojrzałości
  • zakres pomiarowy: 12.0 do 20.0%Brix; 5 do 30°C
  • dokładność: ± 1,5% Brix; ± 1°C

Nowoczesny miernik do bezinwazyjnego określania stopnia dojrzałości owoców kaki (persymony) poprzez pomiar zawartości substancji stałych %Brix. Technika pomiaru wykorzystuje bliską podczerwień, jest więc bezpieczna i nie narusza powierzchni owocu.

 

  • bezinwazyjny pomiar %Brix
  • zastosowanie: kaki
  • zakres: 12.0 do 20.0%Brix
  • funkcja dopasowania charakterystyki (OFFSET)
  • rozdzielczość: 0.1%Brix; 0.1°C
  • dokładność: ± 1.5 %Brix; ± 1°C
  • zakres temperatur mierzonego produktu: 5-30°C (temp. musi być ustabilizowana)
  • wbudowany czujnik temperatury (podczerwień)
  • klasa szczelności: IP64
  • gabaryty i masa: 61(W)×44(D)×115(H)mm, 120g
Więcej informacji
Skala %Brix
Zastosowanie owoce świeże
Zakres 12.0 ÷ 20.0% Brix
Dokładność ± 1,5% Brix; ± 1°C
Rozdzielczość 0.1% Brix; 0.1°C
Kontrola temperatury ATC
Klasa szczelności IP64
Wymiana danych NFC
Producent ATAGO
Kraj pochodzenia Japonia
Opiekun Kamil Karwat +48 12 261 95 08, Małgorzata Dzik +48 12 261 95 04
Bezinwazyjny miernik dojrzałości %Brix do owoców kaki PAL-HIKARi-19